_

born to lose, live to win

_

2015.01.24. 13:50 sonny

Nagy Győri Hovamenjünk-kalauz V.

Ezt már vagy másfél hónapja megírtam, csak elfeledkeztem róla. Az eddigi részeket lusta vagyok belinkelni.

Arrabona Ételbár – Annyira szocialista hangulatú, hogy elképesztő, de nem a Márka-féle kifőzdei vonalon, hanem inkább a középosztálybeli-csinovnyik-elképzeli-az-éttermet verzióban. Az étel amúgy ehető.

Gastro Bistro – Hát, csupa negatív dolgot tudnék mondani, rejtély számomra, hogy élnek meg. Kezdésnek felvehetnének egy szakácsot, aki nem a félig nyers ételek helyett ehetőeket produkál.

Dongó – Remek hely, a romkocsma a Fecskéhez közel. A távolságon kívül semmi nem szól ellene, szívesen megyek vissza ide bármikor.

Márka étterem – Kádár János feltámadt és szellemével belengte Győr egyik szegletét. A kockásabroszok és a vizeskancsók menzás világa nem múlt el egészen még 2014-ben sem, aki netán párás szemű nosztalgiával gondolna ezen évekre, térjen be érte, és jutányos áron megkapja ezt az élményt. A menüsor, kiszolgálás, beltér, minden megmaradt 1982-ben.

Lapos – Egy érthetetlenül népszerű, ám rettenetesen szar hely, aminek egyetlen előnye, hogy még hajnalban is nyitva.

Thai büfé – Semmi különös, ugyanolyan, mint bárhol máshol, de ha éppen itt támad hatalmas éhséged, bátran enyhíts rajta.

Vendelin – Tűrhető kocsma a vasútállomás közelében, jól néz ki, csak kicsit szűkös. Szimpatikus módon be lehet vinni a bringát az előtérbe.

Bolero – Szörnyű nap volt az életemben, amikor be kellett tennem a lábam ebbe az étterembe, mert bár a kaja nem volt finom, a környezet elég nyomasztó.

Patio – Ez viszont tetszett, kezdve az éééérdekes festményektől a falon a kiszolgálás sebességén át a viszonylag széles választékig. Menjetek ide.

Popeye söröző – Véletlenül estünk be ide. A pult környékén nagyon kevés a hely, nem lehet normálisan rendelni, de bent a boxoknál egész jó, kb. mint a Vendelin.

komment

süti beállítások módosítása